2015 Burç Yorumları


2015 kapıya dayandı. Peki 2015 yılında burçlar nasıl olacak? Hangi burçlar şanlı? 2015'de burçlar hayatınıza neler getirecek neler götürecek. Hepsi usta astrolog Neşe Erden'in bu yazısında.


Koç

2015 yılının ilk yarısı Jüpiter’in desteğiyle özellikle aile alanında güzel geçecek. Yurtdışına gitmek için olumlu enerjiler var. Yeni bir araba veya ev sahibi olmayı düşünüyorsanız, bu yıl oldukça uygun fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bebek sahibi olmak isteyen çiftler için enerjiler hazır görünüyor. İşadamları için işlerini genişletmek mümkün olacaktır. Yeni planlar gündeme gelebilir. Ayrıca bu yıl sizden olgun olanların, yaşlıların sözleri ve tecrübeleri önem kazanacak. Aile ve kariyer konularının gündemde olacağı bir yıl.

Boğa

Jüpiter’in rahmeti bu yıl sizi de başarıya götürecek. Doğru yönde ilerlemenizi sağlayacaktır. Sadece düzgün görevlerde yer almakla kalmayacak, üstüne takdir ve saygı da kazanacaksınız. Satürn, gelirde bazı engellemeler çıkartabilir ancak merak etmeyin, kişisel hayatınızda bir eksiklik olmayacak. Sevgi, sadakat ve saygı dolu bir aşk hayatına kapılarınızı açıyorsunuz. Size bu yıl bazı beyaz eşya masrafları çıkarabilir, Bazı şeylerin yenilenmesi gerekiyor.

2015-burc

İkizler

2015 size nimetleriyle geliyor. İnanılmaz güzel bir zamana adım atıyorsunuz. Eğer hayatınızda özel şeyler yapmayı planlıyorsanız, çabalarınız boşa çıkmayacaktır. Şöhret, servet ve ün konularında gezegenler sizi destekliyor. Sağlığınız da iyi, daha ne isteyeceksiniz? Neredeyse tüm yıl aşk hayatınız gündeminizde olacaktır. İş hayatındakiler için gelen fırsatları kaçırmayın derim. Çok çalışmanız gerekebilir ancak bundan korkmayın.

Yengeç

Eğer evlenmeyi düşünüyorsanız, bu yıl hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz. Yani, hazır olun, düğün kapıda bekliyor. Ancak ani kararlar vermeden önce dikkatli olun. Aceleci davranmak sizi hataya sürükleyebilir. İşlerinizle ilgili parlak bir yıl görünüyor. Mali konularda iyileşmenin yanında seyahatler de sıklaşabilir. Ancak bazıları gereksiz olacaktır, hepsinde ümitlenmeyin. Sağlıkla ilgili iniş çıkışlı bir dönem, kendinize dikkat etmelisiniz. Ancak sizin için genel anlamda uğurlu bir yıl olduğunu söyleyebiliriz.

Aslan

2015 sizin biraz karışık görünüyor. Şaşırmayın çünkü biraz güzel ve maceracı, biraz da yorucu zamanlar olacak. Yılın ilk yarısında Jüpiter sizin 4.evinizde, Satürn ise, 12.evinizde olduğundan bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ancak bu sıkıntılardan korkmanıza gerek yok çünkü yeteneklerinizi ortaya çıkarmak bu iyi bir test olacaktır. 2015 yılı başında sevdiğiniz insanların bazı davranışları sizi üzebilir. Ancak yılın ikinci yarısı daha iyi görünüyor. Ancak yılın sıkıntılı günlerini rahat geçirmek istiyorsanız, kimin ne dediğini umursamamanızı öneririm. Bu sizin huzurlu ve sakin kalmanızı sağlayacak en iyi yoldur. Ayrıca bu yıl zekanızı ortaya koyacak ve iyi bir planlama ile tüm zorlukların altında kalkacaksınız. Ayrıca bu yıl manevi ve dini alanlarda daha ilgili olacaksınız ve gizli potansiyelinizi keşfetmek için uygun şartları bulacaksınız.

Başak

2015 yılının size nasıl bir sürprizler hazırladığını bilemeyiz ancak özellikle yılın ilk yarısında sizin için güzel ve önemli enerjiler var. Aile üyeleriyle daha fazla zaman geçireceksiniz. Ancak sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekiyor. Endişe edilecek bir şeyden bahsetmiyorum ama kendinize biraz daha özen gösterin. Ayrıca yılın ilk yarısı evlilik, aşk ve çocuklar konularında olumlu enerjilerle sizi destekliyor. Ancak yılın ikinci yarısında daha ciddi enerjiler var. Biraz uyanık olmakta fayda var. İş ve eğitim alanlarında yaşanabilecek zorlanmalar ve çok fazla çalışmak zorunda kalmanız, sağlığınız üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Siz kendinize özen gösterin ve planlı hareket etmeye bakın. 2015 güzellikleri ve zorluklarıyla harmanlanmış, değerli bir yıl olacaktır.

2015-burclar

Terazi

2015 yılı sizin için iyi görünüyor. Aile içi konularda zaman zaman yanlış anlaşılmalar nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak bununla birlikte evdeki uyum ve rahatınızı bozacak bir durum yok. Sağlık açısından iyi bir yıl. Eğer bir gayrimenkul veya araba almayı düşünüyorsanız, bu konuda çelişkili düşünceler içinde kalabilirsiniz. Alıp almamak, alma zamanı veya şartları hakkında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yılın ikinci yarısında romantizm ve sevgi var. Ayrıca yine aynı dönemlerde işinizle ilgili bir terfi veya değişim yaşayabilirsiniz.  Bu yıl paranızı iyi tutmanızı öneririm. Biraz cimrilikten zarar gelmez.

Akrep

2015 yılında gezegenler yakınınızda sizi güvenli alanda tutuyorlar gibi görünüyor. Oldukça şaşırtıcı bir yıl olabilir. Satürn’ün pozisyonu, size yılın başlarında bazı maceralar getirebilir. Her şey parlak ve göz alıcı görünecektir. Sevinçli zamanlar geçireceğiniz bir yıl olacak. Aşk konularında oldukça ılımlı ve güzel bir yıl olarak ortaya çıkıyor. Ancak Satürn, ev hayatında bazı değişim veya bozulmalar meydana getirebilir. Evliliklerde bazı sarsıntılar oluşabilir. Bu süreçte sevginizin gücüne inanmanız, olayları atlatmanızı sağlar. Çok sıkıntı yaratacak olmasa da, aynı süreçte sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Finansal açıdan daha iyi olacağınız bir yıl ve size gereken şeyleri rahatlıkla alabileceğiniz ekonomik bir ferahlık görünüyor.

Yay

2015 yılında Jüpiter 8.evde ve burası aslında Jüpiter’in olmak istediği bir ev değildir. Yani biz olumlu etkilerinden yararlanamayız. Satürn ise, mali konularda dikkat etmeniz gerektiğini söylüyor. Ancak paniğe kapılmanıza neden olacak bir enerjiden bahsetmiyorum, sadece maliyet hesaplarınızı, mali planlarınızı daha doğru yapmanız gerektiği yönünde bir uyarıda bulunmak istiyorum. Meditasyon ve zihni boşaltan egzersizlere yönelin. Aile üyelerinden bazılarının davranışlarında farklılıklar görebilirsiniz ve bu durum size zarar verebilir. Yılın ilk yarısı etkiler biraz düşük ve zorlu olmasına rağmen, yılın ikinci yarısı daha güzel zamanlar bekliyor. Dileklerinizin hayata geçmesi mümkün olacak ve yılın ikinci yarısında huzurlu ve güvende hissedeceksiniz.

Oğlak

2015 yılı size sürprizlerle geliyor. Planlarınızda şu anda gözükmeyen ani gelişmeler, oldukça başarılı ve mutlu olmanızı sağlayabilir. Zekanızı oldukça iyi kullanabildiğiniz, yeteneklerinizi ortaya koyabildiğiniz, sizin içi kutlama dolu bir yıl geliyor. Finansal olarak mutlu olacağınız, refah bir yıla giriyorsunuz. Evlilik çağındaysanız yılın ilk yarısında bazı şanslar karşınıza çıkabilir. Öğrenciler için bahar zamanı başarılı görünüyor. Ancak yılın ikinci yarısında biraz zorlayıcı enerjiler var. Jüpiter enerjileri finansal zorluklar getirebilir. Bu yüzden yılın ilk yarısında kazandığınız parayı doğru yatırımlarla değerlendirmenizi öneririm. Yılın ikinci yarısında ise, yatırım yapmayın, riske girmeyin, spekülasyon, borsa, şans oyunları gibi alanlarda paranızı riske atmayın.

Kova

2015 yılında ilişkilerinizde bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz bazı ilişkiler, bilmediğiniz veya tam olarak anlayamadığınız sebeplerden dolayı hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Ancak her şeyin iyi bir sebebi olduğunu kabul edin ve olayları akışına bırakın. Karşınızdakilerin sözleri sizi yaralayabilir. Aile üyelerinin sağlık durumları hakkında endişelenebilirsiniz. Ancak sizin sağlığınız gayet iyi görünüyor. Yılın ikinci yarısında yılın daha güzel enerjileri toplanıyor. Aşk hayatınız güzelleşiyor. Evliliğiniz işse, daha güzel olacaktır. Gelir ve eğitim düzeyi açısından da artışa geçiyorsunuz. Ayrıca dava, mahkeme gibi alanlarda sıkıntılarınız varsa, 2015’in ilk aylarında güzel sonuçlar alabilirsiniz. Güzel bir yıl sizi bekliyor diyebilirim.

2015-sansli-burc

Balık

2015 sizin için güzel bir başlangıç olacak ve alacağınız haberlerle mutlu olacaksınız. Ancak bazı aile üyelerinin kaba davranışları sizi üzebilir. Bunu görmezden gelmenizi tavsiye ederim. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Özellikle yeme alışkanlıklarınız üzerinde durun. Aşk konularında güzel bir döneme giriyorsunuz. Ancak tam olarak aradığınız kişiyi bulsanız bile, inanç gibi konular yüzünden fikir ayrılıklarınızın çok olacağı ihtimalini unutmamalısınız. Yeni bir iş alabilirsiniz. İsminiz yavaş yavaş yayılır. Sıkı çalışma ve zorluklarla karşı karşıyasınız. Yani kendinizi şimdiden hazırlayın. 2015 eğitim alanında olumlu bir dönemdir. Yılın ikinci yarısında bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak yoluna girmeyecek şeyler değildir. Sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda bir daha uyarıda bulunmak isterim.

Hepimiz için güzel ve mutluluk dolu bir yıl olması dileğimle…

*

Astrolog Neşe Erden

www.hepsi10numara.com











0 yorum:

Yorum Gönder